#CreativeRevolution masterclasses in Sonos Home Amsterdam!

Onze Masterclasses vinden voortaan plaats in het Sonos Home Amsterdam!

Een plek die Sonos heeft gecreëerd om mensen te inspireren om beter te luisteren naar muziek, films, podcasts, radio, maar ook naar elkaar: artiesten, creatives en andere groepen die anders niet gehoord zullen worden. Sonos: “Muziek is de drijfveer achter alles wat we doen. Maar muziek staat vandaag de dag ook steeds meer onder druk. Teveel artiesten worden belemmerd in hun vrije expressie of hebben een gebrek aan ruimte en middelen om gehoord te worden. We kunnen zoveel meer doen in het succesvol klaarstomen van een nieuwe generatie muziekliefhebbers. Om hier iets aan te doen, hebben willen we graag de toekomst van muziek bevorderen en beschermen. Met ons nieuwe initiatief, Listen Better, kan Sonos iets duurzaams betekenen op het gebied van muziek.”
 
Deze missie van Sonos sluit perfect aan bij ons #CreativeRevolution manifest waarin we creatives oproepen om zichzelf te empoweren via creatief ondernemerschap, kennis te delen en mee te bouwen aan een sterke creative business society. Tijdens onze Masterclasses leer je niet alleen van de trainer, maar ook van elkaar. Door te luisteren waar andere creatieven tegen aan lopen en hoe zij dingen hebben opgelost kom je zelf ook weer een stuk verder! We zijn dan ook heel blij met de partnership met Sonos en hopen je snel te zien!

Kom je ook? De volgende Masterclasses staan gepland in het Sonos Home:

Adres:

Singel 94a, Amsterdam

Zaterdag 19 mei a.s. (14.00 – 17.00 uur) – Financiële en Fiscale kennis, met Academy Master Bianca Gort
-> reserveer hier je ticket
Zaterdag 16 juni a.s. (10.-00 – 13.00 uur) – Intellectueel Eigendom & Contracten, met Academy Masters Charissa Koster & Margriet Koedooder
-> reserveer hier je ticket
Zaterdag 16 juni a.s. (14.00 – 17.00 uur) – Organisatie & Processen, met Lector Change Management Jacco van Uden
-> reserveer hier je ticket

Wees snel, het aantal plaatsen is beperkt! Graag tot ziens bij onze Masterclasses!