Claudia Mayer

Business Coach / Trainer
Expertise: strategie, marketing & sales via beeldtaal en gamification

Claudia is een ervaren business coach en trainer. Zij is opgeleid in Co-Active Coaching™ en mixt tailormade coaching en consulting.

Internationale ervaring

Zij is geboren in Oostenrijk en heeft op diverse plekken op de wereld gewoond voordat ze zich in Nederland vestigde.  Claudia heeft 8 jaar werkervaring opgedaan in de internationale creatieve industrie in Europa en Azië. Zij kent de internationale zakelijke en ondernemers- wereld. Zij heeft o.a.  B2B marketing, branding en business development projecten bij Zumtobel Grop (professionele lichtbranche) en UNStudio (architectuur en stedenbouw) geleid.

Coaching

Zij hield van het samenwerken met creatieve professionals en in 2015 richtte zij Coaching by Claudia op. Haar doel is om creatieve ondernemers en ontwerpers bij de ontwikkeling van hun zakelijke en commerciële vaardigheden te ondersteunen.

Expertise

Als Business Coach werkt zij dagelijks met nationale en internationale klanten waarbij zij gezamenlijk onderwerpen onder de loep nemen zoals visie, strategie en bedrijfsgroei. Meestal gaat het om winstgevend creatief ondernemen waarbij je moet denken aan: marketing, acquisitie, focus/prioriteiten aanbrengen en efficiënt organiseren.

 

Laden...