Charissa Koster

Legal Coach / Academy Master
Expertise: mediazaken, intellectueel eigendom, IT

Charissa is al bijna 20 jaar een succesvolle media-advocaat. Ze is partner bij advocatenkantoor DayOne in Den Haag en houdt zich vooral bezig met mediazaken, intellectuele eigendom en IT. 

Juridische, technische en bedrijfs commerciële expertise

Naast haar juridische kennis heeft ze ook technische (IT) en bedrijfs commerciële ervaring en bekleedt ze adviesfuncties in het maatschappelijke en creatieve veld. Ook is ze regelmatig columnist voor bladen als Quote, commentator in bladen, kranten en op tv, geeft ze presentaties en workshops, en fungeert ze als coach en sparring partner voor junior juristen. Charissa werkt vooral voor omroepen, kranten, boeken uitgevers en reclamebedrijven en daarnaast voor een veelheid aan andere creatieve partijen, waaronder bekende artiesten en presentatoren en een aantal tech start-ups. Ze hecht eraan om kennis over te dragen en haar netwerk, expertise en ervaring te delen. Charissa is Braenworks Academy Master voor Module 4 over Intellectueel Eigendom & Contracten.

Positieve feedback voor nieuwe inzichten

Zeker bij haar coaching trajecten wil ze anderen graag de kans bieden om te leren van de valkuilen die ze zelf is tegengekomen in haar carrière. Naar haar idee kan het geven van positieve feedback en het delen van ervaringen net die nieuwe inzichten bieden en dat steuntje in de rug geven om keuzes te maken in je carrière en om te gaan met ‘hobbels’ op de carrière weg.

Laden...