Bianca Gort

Financiële Coach / Academy Master
Expertise: Accountancy

Bianca is een betrokken, pragmatische en passievolle financieel expert die de taal spreekt van creatieve professionals.

Ruime ervaring in accountancy

Na haar Post HBO Accountancy werkte Bianca zich bij een van de grootste accountantskantoren van Nederland op van assistent tot Senior Adviseur Accountancy en Bedrijfsadvies. Na 10 jaar in vaste dienst vond zij het tijd om haar vleugels uit te slaan en om samen met een compagnon haar eigen kantoor te starten.

Financiële en fiscale sparringspartner

In de afgelopen 11 jaar heeft zij als MKB Accountant en Adviseur veel organisaties ondersteund en geadviseerd op zowel financieel als fiscaal gebied. Zij vindt het mooiste compliment wanneer zij gezien wordt als verlengstuk van de onderneming en als sparringpartner van de ondernemer. Braenworks maakt dankbaar gebruik van deze betrokkenheid en beschouwt Bianca’s bijdrage als financieel expert als onmiskenbaar onderdeel van het Braenworks team. Ook is Bianca Academy Master voor Module 5 over Financiële & Fiscale Zaken bij de Braenworks Academy.

Excel wizard

Bianca is behalve een onnavolgbare excel wizard een zeer professionele, toegankelijke coach om mee te werken aan financiële prognoses, begrotingen en rapportages. Ook kun je prima met haar sparren over het opzetten van een degelijke financiële administratie en je kunt ook bij haar terecht voor fiscaal advies.

 

Laden...