Amos Frank, personal development trainer en business coach bij Braenworks

Amos Frank

Business Coach / Academy Master
Expertise: business coaching & persoonlijk leiderschap

Amos maakte zijn eigen Creatieve Revolutie door en transformeerde van commerciële reclameman naar specialist in geëngageerde business coaching.

Marketing carrière

Vóór dat Amos zich verdiepte in coaching, werkte hij 10 jaar voor de meest gerenommeerde reclamebureaus. Als laatste 5 jaar voor DDB waar hij verantwoordelijk was voor klanten als Volkswagen, Molnlycke en IBM. In 2006 was hij vanuit Economische Zaken verantwoordelijk om eenduidig beleid te realiseren binnen de 4 marketing organisaties van Amsterdam. Hij was daarna ad interim managing director van o.a. een online communicatiebureau die branded content platforms, websites, apps, cross-media campagnes en social media management verzorgde voor klanten als Amstel en Royal Club.

Nieuw inzicht

Hij richtte in 2000 zijn eigen consultancy bureau Houston op met een specialisatie in verandermanagement voor klanten zoals Volkswagen en Robeco. Daar ontdekte Amos dat de persoonlijkheid en de culturele onderstroom van de leider(s) binnen de organisatie onlosmakelijk is verbonden met het gewenste resultaat. Zonder persoonlijke verandering bij de leidende figuren ontstaat nooit een blijvende organisatieverandering die – ook in de buitenwereld – merkbaar is. Van hieruit ontwikkelde hij een coaching-werkvorm die op een praktische manier strategie en coaching combineert. Daarnaast richtte Amos in 2006 Suikeroom Durfkapitaal op, een maatschappelijk initiatief waarbij gevestigde ondernemers worden gekoppeld aan kleurrijke ondernemers. Met als doel deze kleurrijke ondernemers toegang te bieden tot kapitaal, netwerk, kennis en expertise.

Business coaching & Persoonlijk Leiderschap

Amos coacht vooral ondernemers en directeuren. Zijn talent is het ‘doorprikken’ wat je over jezelf denkt, om zo te komen tot je ware identiteit en het besef over hoe krachtig deze is. Hij werkt als een vertrouwensman voor zijn klanten, die mede daarom er in de praktijk achter komen dat hun business vraagstuk essentiële raakvlakken heeft met persoonlijke aspecten. En daarom soms een gecombineerde aanpak nodig vereisen.

Amos werkt het liefst met mensen die een doel nastreven. Dan kan hij zijn strategische, creatieve en coachings skills het beste tot zijn recht laten komen. Als Braenworks Academy Master is Amos mede-verantwoordelijk voor de inhoud van het lesprogramma van Braenworks Academy’s Module 1 – Identiteit & Kracht.

 

Laden...