#CreativeRevolution Masterclass Financiële en Fiscale kennis

In de Masterclass ‘Financiële en Fiscale kennis’ kijk je samen met twee van de beste accountants voor de creatieve sector Bianca Gort en Ivan Vierbergen naar hoe je op een slimme manier je geldzaken regelt en organiseert. Ook belastingzaken komen aan bod. Ben jij een creatieve professional? En wil je weten hoe je jouw geld en belastingzaken efficient kunt aanpakken? Leer je graag alles over een juiste BTW aangifte? En wil je echt begrijpen wat jouw financiële cijfers betekenen? Reserveer hier je ticket.

Kevin ‘Blaxtar’ de Randamie, Initiatiefnemer van de Braenworks Academy, verzorgt de introductie.

Braenworks Academy

Braenworks Academy is de business school voor creatieve professionals. Via een klassikaal en online leerprogramma dat bestaat uit 7 modules werk je aan je eigen business plan. Rondom elke module organiseren wij een Masterclass die verdieping biedt. Deze Masterclasses zijn openbaar toegankelijk. Kom kennis maken en beleef een inspirerende middag op onze leslocatie in hartje Den Haag!

Bianca Gort

Bianca is een betrokken, pragmatische en passievolle financieel expert die de taal spreekt van creatieve professionals. Na haar Post HBO Accountancy werkte Bianca zich bij een van de grootste accountantskantoren van Nederland op van assistent tot Senior Adviseur Accountancy en Bedrijfsadvies. Na 10 jaar in vaste dienst vond zij het tijd om haar vleugels uit te slaan en om samen met een compagnon haar eigen kantoor te starten. In de afgelopen 11 jaar heeft zij als MKB Accountant en Adviseur veel organisaties ondersteund en geadviseerd op zowel financieel als fiscaal gebied. Bianca is Academy Master voor Module 5 over Financiële & Fiscale Zaken bij de Braenworks Academy.

Ivan Vierbergen

Ivan is een zeer ervaren accountant die persoonlijk contact met zijn klanten cruciaal vindt om te begrijpen waar hij ze het beste mee van dienst kan zijn. Hij wil ondernemers helpen om hun doelen te bereiken. Ivan was adviseur van MKB ondernemers in de periode dat hij Partner Accountancy & Bedrijfsadvies was bij een van de grootste accountantskantoren van Nederland. Samen met Bianca is hij daarna 24Accountant gestart. Ivan is ook Academy Master voor Module 5 over Financiële & Fiscale Zaken bij de Braenworks Academy.

Kevin de Randamie

Kevin de Randamie is als hiphop artiest bekend onder de naam Blaxtar en runt meerdere creatieve ondernemingen. Hij stond aan de basis van de carrière van zijn broer Typhoon, had een eigen platenlabel, is oprichter van het poetry platform SPOKEN.fm en is initatiefnemer van Braenworks Creative Business Society en de Braenworks Academy. Sinds 2014 adviseert hij creatieve professionals over authentieke verbindingen tussen creativiteit en business en betrekt bedrijven als T-Mobile, WE Fashion en Heineken bij zijn visie. Naar aanleiding van zijn TED talk ‘Creative Revolution’ en het rapport ‘Passie Gewaardeerd’ van de SER en de Raad voor Cultuur schreven de Randamie en zijn team een manifest met hun visie voor de creatieve sector. Dit manifest werd door meer dan 300 creatives ondertekend en gaf aanleiding tot actie: de oprichting van een business school voor creatieve professionals.

GRAAG TOT ZIENS OP 19 MEI A.S.!

Reserveer hier je ticket voor de Masterclass Financiële en Fiscale kennis.