#CreativeRevolution Masterclass Organisatie & Processen

In de Masterclass ‘Organisatie & Processen’ ontdek je samen met Lector Change Management Jacco van Uden hoe belangrijk het is om je zelf, en eventueel jouw team, slim te organiseren. Hoe doe je dat? Waarom is het nodig? Wat bereik je er mee? Hoe richt je processen in en zorg je voor een efficente workflow? Kevin ‘Blaxtar’ de Randamie, Initiatiefnemer van de Braenworks Academy, verzorgt de introductie. Reserveer hier je ticket.

Braenworks Academy

Braenworks Academy is de business school voor creatieve professionals. Via een klassikaal en online leerprogramma dat bestaat uit 7 modules werk je aan je eigen business plan. Rondom elke module organiseren wij een Masterclass die verdieping biedt. Deze Masterclasses zijn openbaar toegankelijk. Kom kennis maken en beleef een inspirerende middag in het bijzondere Sonos Home!

Jacco van Uden

Jacco van Uden studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij zich specialiseerde in veranderkunde. Na zijn studie werkte hij twee jaar bij Nyenrode Universiteit om vervolgens promotieonderzoek te gaan doen aan de Universiteit voor Humanistiek. Na zijn promotie werkte Jacco een aantal jaar als organisatieadviseur voor o.a. de Holland Consulting Group. Inmiddels is hij Lector Change Management bij de Haagse Hogeschool. In zijn onderzoek staat altijd een nieuwe onorthodoxe kijk op managementvraagstukken centraal.

Kevin de Randamie

Kevin de Randamie is als hiphop artiest bekend onder de naam Blaxtar en runt meerdere creatieve ondernemingen. Hij stond aan de basis van de carrière van zijn broer Typhoon, had een eigen platenlabel, is oprichter van het poetry platform SPOKEN.fm en is initatiefnemer van Braenworks Creative Business Society en de Braenworks Academy. Sinds 2014 adviseert hij creatieve professionals over authentieke verbindingen tussen creativiteit en business en betrekt bedrijven als T-Mobile, WE Fashion en Heineken bij zijn visie. Naar aanleiding van zijn TED talk ‘Creative Revolution’ en het rapport ‘Passie Gewaardeerd’ van de SER en de Raad voor Cultuur schreven de Randamie en zijn team een manifest met hun visie voor de creatieve sector. Dit manifest werd door meer dan 300 creatives ondertekend en gaf aanleiding tot actie: de oprichting van een business school voor creatieve professionals.

GRAAG TOT ZIENS OP 16 JUNI A.S.!

Reserveer hier je ticket voor de Masterclass Organisatie & Processen.