WERKT U BIJ EEN BEDRIJF?

Braenworks Creative Business Society draagt bij aan sociale innovatie op internationale schaal
door het verbinden van creativiteit en zakelijkheid

Word nu Early Adopter

Speciaal aan u bieden wij de gelegenheid om in te stappen als ‘early adopter’. De eerste 10 bedrijven die instappen en betalen voor 1 september 2018, krijgen € 1.000 korting op een Creative Connection Membership van een jaar. Wij vragen u in ruil daarvoor kritisch te reflecteren op onze betekenis voor uw opgave en het mogen delen van de ervaringen via onze online en offline communicatiekanalen. Hoe dat in zijn werk gaat? Lees snel verder!

Braenworks Creative Business Society draagt bij aan sociale innovatie op internationale schaal door het verbinden van creativiteit en zakelijkheid.

Meer dan de helft van de bedrijven wereldwijd worstelt met innovatie. Bedrijven zien hun medewerkers als belangrijkste factor voor innovatie, maar binnen organisaties is nog weinig vertrouwen in de eigen innovatiekracht. Creativiteit is de voedingsbodem voor innovatie. Deze creativiteit huist in mensen. Mensen die zich onderscheiden door hun andere kijk op de zaak, vanuit hun specifieke creatieve talent. Mensen die juist vanwege die creativiteit vaak niet passen in winstgedreven, gestructureerde organisaties.

De managing partners van Braenworks Kevin de Randamie en Karin Müller, en strategisch partner Suzanne Leclaire (Suzannes Zaak | Het Kabinet voor Levend Onderzoek) hebben samen jarenlange ervaring in het verbinden van creativiteit en het bedrijfsleven. Voor de Braenworks Creative Business Society bundelen wij onze krachten. Waarom?

  • Omdat we geloven dat creativiteit en verbeelding nodig zijn voor nieuwe antwoorden op bestaande, fundamentele vragen
  • Omdat we nog steeds zo veel organisaties zien die zichzelf en de markt verliezen door ‘mainstream’ ideeën en processen
  • Omdat we in de praktijk hebben ervaren dat de inbreng van creatives voor bedrijven van grote waarde kan zijn
  • Omdat we een enorme hoeveelheid onbenut creatief potentieel zien, en waardering van creatieve professionals in materiële zin ver achter blijft bij de feitelijke waarde die zij materieel en immaterieel (kunnen) leveren.

Via de Braenworks Creative Business Society brengen wij creatives en corporates samen, om kennis te delen en waarde met elkaar uit te wisselen. Creatieve professionals leren zo om meer ‘business savvy’ te worden, en corporate professionals leren hoe zij strategische vraagstukken en veranderingsprocessen op creatieve wijze kunnen beantwoorden.

Early Adopter Membership.

  • Continue toegang tot Creatives en Connectors via de Braenworks Creative Business Society incl. bijbehorende ‘exposure’ voor uw bedrijf via ons netwerk.
  • Braenstormsessie over uw specifieke ‘burning matter’ met minimaal twee top creatives o.l.v. een ervaren Braenworks connector.
  • VIP kaarten voor ons jaarlijkse #CreativeRevolution Festival
  • Contributie: € 500 euro / maand of € 5.800 per jaar (bij eenmalige betaling vooraf.
  • 500,00 for 1 month and a 5,00 sign-up feeSign Up Now

Coaches

Amos Frank, personal development trainer en business coach bij Braenworks

Amos Frank

Business Coach / Academy Master
Expertise: business coaching & persoonlijk leiderschap

Charissa Koster

Legal Coach / Academy Master
Expertise: mediazaken, intellectueel eigendom, IT

Margriet Koedooder

Advocaat Creatieve Industrie / Academy Master
Expertise: muziek, media, entertainment