WERK JE BIJ EEN BEDRIJF EN BEN JE OP ZOEK NAAR CREATIEVE INPUT?

Wij kunnen je verbinden met muzikanten, producers, zangers, dansers, filmmakers, fotografen, ontwerpers, schrijvers etc die de creativiteit binnen jouw organisatie kunnen boosten en voor vernieuwende inzichten kunnen zorgen.

Creative Connections: een boost voor jouw organisatie!

Het verbinden met creatieve professionals die geen onderdeel zijn van een georganiseerde structuur kan enorm verfrissend werken. Hun creativiteit kent niet de grenzen waar binnen jouw organisatie op dagelijkse basis moet opereren. Zou het niet voor enorm veel inspiratie zorgen wanneer een muzikant, danser of fotograaf jullie een andere kijk op de zaak geeft?

Braenworks werkt samen met – vaak sterk autonoom opererende – creative professionals die juist om die reden zo interessant zijn. Kun je deze creatieve wereld en zakelijke wereld bij elkaar brengen? Wij geloven van wel. We leren een groot aantal van hen via de Braenworks Academy om hun creativiteit (ook) aan te wenden voor het oplossen van vraagstukken in het bedrijfsleven. Hierdoor spreken zij nu veel beter de taal van jouw organisatie en kunnen jullie snel schakelen en je vinden in gemeenschappelijke doelen.

Creative Connection Membership

Het Creative Connection Membership is perfect wanneer je op jaarlijkse basis een bedrijfsmatig/organisatorisch vraagstuk wilt laten uitwerken door een speciaal samengesteld team van creatieve professionals. Eerst brengen we de vraag (die vaak achter de initiële vraag ligt) in kaart. Na een korte verwerkingsperiode worden in een uitgebreide sessie met alle relevante stakeholders de creatieve ideeën verkend. Vervolgens word het meest aansprekende idee helemaal uitgewerkt, er worden prioriteiten gesteld een een actieplan gemaakt.

Bij een Creative Connection Membership horen natuurlijk ook VIP kaarten voor het jaarlijkse #CreativeRevolution Festival. Hier komen de creatieve sector en het bedrijfsleven bij elkaar in een unieke setting, om elkaar te inspireren en met elkaar in contact te komen.

 

 

Creative Connection Membership

  • Continue toegang tot een netwerk van creatieve professionals
  • Voorbereidende sessie met het team van Braenworks (in kaart brengen ‘burning matter’)
  • Creatieve sessie met minimaal twee top creatives (o.l.v. team Braenworks)
  • 2 VIP kaarten voor het #CreativeRevolution Festival
  • Contributie: € 6.000 euro per jaar
  • 500,00 for 1 month and a 5,00 sign-up feeVerder lezen

Coaches

Amos Frank, personal development trainer en business coach bij Braenworks

Amos Frank

Business Coach / Academy Master
Expertise: business coaching & persoonlijk leiderschap

Charissa Koster

Legal Coach / Academy Master
Expertise: mediazaken, intellectueel eigendom, IT

Margriet Koedooder

Advocaat Creatieve Industrie / Academy Master
Expertise: muziek, media, entertainment