BRAENWORKS ACADEMY LANCEERT EERSTE LICHTING ALUMNI!

BRAENWORKS ACADEMY LANCEERT EERSTE LICHTING ALUMNI IN VOLLE ZAAL KONINKLIJKE SCHOUWBURG

Op donderdagavond 12 juli j.l. presenteerde de eerste lichting alumni van de Braenworks Academy, business school voor creatievelingen, zich voor een volle zaal in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

26 top creatives presenteerden zich gisteravond met hun business case tijdens het #CreativeRevolution Festival in de grote zaal van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. De presentatie was onderdeel van de business opleiding. Aan het eind van de avond ontvingen de studenten uit handen van oprichters Kevin ‘Blaxtar’ de Randamie en Karin Müller hun felbegeerde Braenworks Academy certificaat.

Een volle zaal met vertegenwoordigers van organisaties als UNESCO, OC&W en bedrijven als Rabobank KPN en WeTransfer waren hiervan getuige. Reden voor de aanwezigheid van zoveel corporates is de continue zoektocht naar vernieuwing. Top ondernemer Raymond Kerkvliet omschreef het #CreativeRevolution festival als “een welkome inspirerende koppeling tussen creatives en het bedrijfsleven”.  

Top bestuurder en nr 1 in de lijst van invloedrijke corporate vrouwen van Management Scope Petri Hofsté benadrukte bij het publiek dat de waarde van creativiteit voor bedrijven cruciaal is om blijvend te kunnen innoveren.

Toen CEO Erik Joosten van Arion Group door connector Suzanne Leclaire-Noteborn gevraagd werd te reageren op de presentatie van alumnus Matthijs Kamstra, zag hij meteen mogelijkheden voor een toepassing van de methode van Kamstra binnen zijn organisatie.

Braenworks is een Creative Business Society waar zowel creatives als bedrijven lid van kunnen worden om met elkaar samen te werken. Academy memberships staan open voor 40 nieuwe ambitieuze creatives, die willen gaan deelnemen aan de Braenworks Academy 2019. Bedrijven die op zoek zijn naar vernieuwing kunnen het Early Adopter Membership uitproberen. Dit geeft hen toegang tot het netwerk van strategische connectors, creatives en hun eigen team te gaan werken aan innovatieve oplossingen voor hun vraagstukken.

Foto: Victor Reinier