Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/braenworks.com/httpdocs/wp-includes/taxonomy.php on line 3950

Braenworks Academy

Een klassikaal leerprogramma van een half jaar, met een wekelijkse lesavond en online learning. We bieden een veilige en inspirerende plek waar je samenwerkt met andere creatieve professionals om je zakelijke inzicht te verdiepen.

Lesprogramma

Samen jouw zakelijke inzicht verdiepen

Wil jij groeien op persoonlijk en zakelijk vlak, samen met een groep gelijkgestemden? Dan is de Braenworks Academy er voor jou. We bieden je een veilige plek waar je samen met andere creatieve professionals je zakelijke inzichten kunt verdiepen.

Een half jaar focussen

Het lesprogramma duurt 6 maanden en is ontworpen om te volgen naast je dagelijkse werkzaamheden. In 7 modules leer je hoe je meer inkomsten genereert met je creativiteit, en om meer financiële stabiliteit te bewerkstelligen. We stimuleren je in ondernemend denken.

Eén avond in de week les

Je hebt één keer in de week ‘s avonds les op een centrale locatie in de stad van jouw keuze. Onder begeleiding van ervaren trainers wordt je geïnspireerd door de andere deelnemers, en vergroot je samen je zakelijke kennis. Natuurlijk vindt er ook kruisbestuiving plaats.

Intensieve begeleiding

Daarnaast werk je in je onze online leeromgeving aan je eigen business plan. Tevens kun je op de Braenworks website op een makkelijke manier 1-op-1 coaching sessies aanvragen om dieper op specifieke vraagstukken in te gaan.

Extra’s

Deelnemers aan de academy hebben gratis toegang tot de maandelijkse Masterclasses, die dieper ingaan op onderwerpen als intellectueel eigendom en marketing.

Op de Academy leer je:

  • een lange termijn strategie ontwikkelen
  • meer focus aanbrengen in je werkzaamheden
  • je kennis vergroten op gebied van financiën, belasting en intellectueel eigendom
  • nieuwe verdienmodellen verkennen
  • je marketing en online zichtbaarheid verbeteren

In 7 Modules naar jouw eigen business plan

Je kunt zowel losse modules volgen of het hele lesprogramma. Elke module eindigt met een concreet resultaat. Na 7 modules heb jij je pitch deck klaar voor een eigen creatieve onderneming.

 

Braenworks Academy