Welkom!

In onze wereld en hoe wij denken dat onze wereld jouw wereld kan verrijken. De nieuwe website laat zien wie we zijn, wat we doen. Benieuwd naar hoe we je van dienst kunnen zijn? Neem dan een kijkje onder sessies. Onze online brochure bevat ook al deze informatie en is bijvoorbeeld ook te downloaden om thuis op je gemak nog eens door te lezen.

Het ziet er mooi uit maar wat doet het precies?

Zie hieronder enkele belangrijke functionaliteiten van de website:
  • Inboeken eigen afspraken met een Braenworks coach (geen massa emails en telefoontjes meer nodig om een afspraak in te plannen)
  • Tickets events kopen (geen tussenpersoon)
  • Blijf op de hoogte van het laatste actuele nieuws op het gebied van onze (creatieve) wereld met onze eigen kiosk vol met nieuws. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief via het pop-up venster.

Zonder jullie kunnen we het niet ..

Een speciaal bedankje aan de mannen van Awink voor het geweldige design (wij vinden het een pareltje) en het opofferen van uren van hun levens! Maar ondanks de toewijding van Awink en het Braenworks team zullen er wellicht nog enkele schoonheidsfoutjes tussen zitten. Kom je iets tegen? We stellen jouw feedback enorm op prijs. Mailen kan naar info@braenworks.com.

Word lid van onze mailinglijst

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van braenworks te ontvangen.

You have Successfully Subscribed!