De Verre Bergen bewapent ondernemers met Braenworks inzichten

Stichting de Verre Bergen, een organisatie die zich inzet voor een beter Rotterdam, beoogt met het n’COR project een selecte groep culturele en sociale ondernemers uit verschillende velden te wapenen met kennis, ervaring en visie. De hoop is dat de individuen uit deze groep uitgroeien tot impactvolle Rotterdammers wiens ideeën en activiteiten het culturele karakter van de stad versterken en verbreden.

n’COR stelt culturele en sociale entrepreneurs in staat om vanuit hun kracht het beeld en de economische realiteiten van de stad te veranderen. De Verre Bergen heeft Braenworks verzocht om bij te dragen aan het doel van het programma. Daarvoor heeft Braenworks voor De Verre Bergen een coachingstraject samengesteld, gericht op het trainen en coachen van ondernemersvaardigheden.

‘Who’s next en what’s next in de culturele sector? Wat wil jij toevoegen? Wat wil je nú laten zien? En aan wie?’ Dat zijn de vragen die worden voorgelegd aan een stel jonge Rotterdamse culturele ondernemers: Immanuel Spoor, Rasheida Adrianus, Sophie Bargmann, Thijs Barendse, Tjeerd Hendriks, Leal van Herwaarden, Sanne Donders, Mahasin Tanyaui, Kenneth Asporaat en Ashley Nijland. Zij vertegenwoordigen de nieuwe lichting deelnemers van n’COR.

Bij Braenworks ondergaat (een deel van) de ondernemers een intensief coachingstraject waarin wordt gezocht naar de meest natuurlijke balans tussen hun persoonlijke motivatie en hun ondernemersdoelen. Van daar uit wordt er gewerkt aan de strategie die alle activiteiten tot een logisch geheel smeden. Naast projectleider Kevin de Randamie worden de deelnemers blootgesteld aan de inzichten van ervaren en visievolle bedrijfsdokters als Durfkapitaal investeerder Amos Frank en serieel ondernemer John Greijmans.

Wilt u ook weten wat Braenworks kan doen voor uw team? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Word lid van onze mailinglijst

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van braenworks te ontvangen.

You have Successfully Subscribed!